26 Kasım 2014 Çarşamba

wattpad seçmelerim :)

merhaba sevgili kitapseverler ve kitap yorumu okumayı severler.. evet öyle bir kesim olduğunu biliyorum ki ben de onlardanım :) özellikle kendi okuduğum kitapların yorumarını okumayı seviyorum.. acaba diğer insanlar ne hissetmiş diye merak ediyorum :)
ama bu bir kitap eleştirisi değil.. aslında kitaplar ama basılı değil.. tamam bazıları basılı kitap oldu.. ama ben elle tutup kağıt kokusunu hissetmediğim için kitap diyemiyorum onlara.. girizgahı çok uzatmadan yazıma geçiyorum.. hayır geçemiyorum :)
şimdi okuyacağınız yazı geçenlerde bulup kanımın kaynadığı -ki kaynayacak tabi, toprağım olur kendisi- bir ankaralı ile wattpad den beğendiğimiz hikayelerin listesini yapmaya karar verdik :) bu kararı iki-üç yorum içerisinde almamız kendisine ne kadar kanımın kaynadığının bir göstergesi olabilir :)
onun listesini yayınladığını görünce 'ben de yapmalıyım' diyerek kendimi buralara attım :) bu listeyle beraber neden gerekenden daha az kitap okuduğumda açığa çıkacak..
o zaman hadi bismillah :D



kitap gercek_masallar tarafından yazılıyor..ilk okuduğum hikaye olduğu için bende yeri ayrı olmakla beraber wattpad de az rastlanan güzelliklerden biri.. şimdilik 3 hikayenin 2'si basılı(cak).
gerçekten gidin okuyun onu..  özellikle aşk ve macerayı aynı anda seviyorsanız :) ama basılı kitaplarını internetten yada kütüphaneden alın.. nedense wattpad'de yayınlanan kitapların gidilip kitapçıdan bir sürü paraya alınmasına karşıyım :S ama bunu okuyun.. çeyrek mafyamız ve onların aşkları.. bir intikamın peşinden bir sürü sürü aşklar meşkler :D :D evet evet okuyun bunu.. şimdilerde 3.kitabı aşk var wattpad'de yayınlanan ama onun da kitap anlaşması yapılır yakında.. elinizi çabuk tutun bari birini okuyun :D bu yazıdan okumanız gerektiği anlamını çıkartıyorsunuz :)
ayrıca yazarın diğer hikayeleri de çok güzel-en azından peri güzeldi-

ozgeerk tarafından kaleme alınan kitap dehşet bir aşkı anlatıyor ki kadın karakter doktor :D :D erkek de şair..ve katil.. ikisi bir arada.. intikam peşinde-yine intikamlı bir şeyler bulmuşum :)- baba mesleğini devralıp şairliğini rafa kaldıran devran ile babasının vasiyeti üzerine sevdiği mesleği -dolaylı yollardan eşini- bırakan efsun'un hikayesi bu.. bir aşk bu kadar duygusal anlatılır.. hele şiirleri.. hele o süslü sözleri-tamam biraz odun olduğum için süslü geliyor bana-.. ve birbirlerine karşı olan aşklarını size-bana- kelimelerden akıp hissettiriyor yazar.. eline sağlık yazar :)

yazarı beyza alkoç.. ilk olarak "pardon,benimle evlenir misin?" adlı hikayesini okudum ve çok beğendim ama bu hikayenin devamını beklediğim için bunu koyuyorum listeye.. bir adet umursamaz, egoist bir esas erkek ile trafik kazası sonucu tekerlekli sandalyeye bağlı olan kızımızın hikayesi bu da :) ilerledikçe güzelleşen bir hikaye.. biraz sabır sonra güzel olacak.. başta borakarahanlı'nın hareketlerini ve nehir erdem'in oyuncuklarını biraz.. sıkıcı bulsam da sabrın sonu selamettir lafına ulaştım ve yeni bölüm bekliyorum :) ama derseniz biz gelemeyiz,sabırlı değiliz diye o zaman sizi "pardon,benimle evlenir misin" hikayesine alalım :)

nehirerdem7 isimli yazarın iki ayrı kitabı.. çiçek kızlar bildiğim kadarıyla kitap oldu ama ben onu wattpad den okudum :) ve nergiz favori güçlü kadın karakterim :) ve yeliz ile mehmet favori çiftlerim arasında :) aslında siz topluca nehir serisini okuyun -7.kitaba garanti vermiyorum-.. hepsi birbirinden güzel :)

yazarımız mihr_i.. diğer kitaplarını okumadım ama bunu konusu ilginç.. kötü karakterimiz esved ile cici kızımız lumina olmaması gereken bir aşka konu oluyorlar.. bana lumina'nınki biraz stockholm sendromu gibi geldi ama hadi neyse :D :D esved.. okuyun bunu da ama çok zorlamayacağım çünkü üstte nehirerdem7 ve gercek_masallar var.. ama wattpad de gezince daha iyisini bulamayacağınızı anlayacaksınız:) vee bu da devam edenlerden..o sebeple pek bir şey diyemeyeceğim :)

beasloove yazarı.. kalemine sağlık kendisi hikayeyi gerçek bir aşktan esinlenerek yazmış.. ve tamamlanmış bir kitap yani bölüm beklemiyorsunuz :) biraz klasik patron çalışan aşklarına benziyor ama erkek karakter yaşça kızdan büyük olduğu için sürekli bir öğütler, emirler falan..bunaltıyor bu kısmı ama güzel yine de :) gidip fanfuction okuyacağınıza açın bunu okuyun ki gayet iyi bir edebiyatı var..en azından çok beğendiğimi hatırlıyorum :)

eh artık bu listeye bir son vermek gerek ama daha bir sürü hikaye var.. kitaplar çok pahalı yaa diyen insanlarımız için beleş alternatif olarak çok güzel bir şey bu wattpad.. aman dikkat ergen style yazarlara gelmeyin veee fanfuction'lardan uzak durun.. hep aynı kurgu onlar :D

bir de atarlı yazarların hikayeleri zor oluyor okumak :D :D "ay.+74 olmamış vote ama yine de bölüm koyuyorum bir dahakine + 86 vote bekliyorum, yorumlar da 20'nin üstüne çıksın" falan tarzında hikayeden çok not kısmı koyanlar var.. havaları jane austen da yok :D :D vay arkadaş gören de vote'den para kazanıyor sanacak :/ neyse kişileri eleştirmek için yazmadım bu yazıyı ama bir tutamadım elimi :/

yukarıdakileri okuyun okuduklarınız varsa beğenip beğenmediğinizi söyler misiniz :)
tabi burada adı olmayıp-ki benim balık hafızamdan kaynaklanıyor- çok güzel yazanlarda var.. sizin de önerileriniz  varsa bekliyorum :)

kitapla ve sağlıkla kalın'
_dr.coffee'den sevgilerle  
not:resim koymadaki üstün yeteneklerimi konuşturarak gayet renksiz bir yazı oldu ama bütün hikaye ve yazarlara bıkmadan usanmadan link koydum ki benim gibi bir üşengeç bunun için bile koca bir alkışı hak ediyor :) 

10 yorum:

  1. Ay şu wattpadi kaç kere yükleyip kaldırdım bi turlü olmadı. Yapamadım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben pc'den üye olmadan giriyorum :D kaçak üyeyim, gizli okuyucu :D :D üye olmak çok zor geliyor :D tablette de direk internetten açıp okuyordum.. o yüzden derdine derman olamayacağım öz'cüğüm.. ama okumanı çok isterdim ..

      Sil
    2. Ben üyeyim zaten ama açıp okuyamıyorum nedense :)

      Sil
    3. yaaa :( tüh :/ neyse sende basıldıkça oku :) pc'den de girebilirsin :)

      Sil
  2. heeey faydalı bilgi. ya bizim aslı seymen'in de romanı var orda yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bazı blogger'ların hikayeleri olduğunu biliyorum ama hiç rast gelmedim yada okudum da haberim yok :) bakiyim ben onu hikayeye de en kısa zamanda.. iyi oldu söylediğin deep'ciğim :)

      Sil
  3. Toprak şimdi sende görünce Aşkın Dayanılmaz Çekiciliği'ni yazmadığımı fark ettim :O
    O gerçekten güzeldi ve eğlenceliydi. Aynı yazarın yeni bir yazısı var sanırım ona bakayım deyip duruyordum kendime. Emre nasıl biriydi öyle ya kontrolcü manyak. :D
    Sınır'ı bilmiyorduum o kullanıcının profiline hiç bakmamıştım.
    Sır, macera ve aşksa eminim tam benliktir. Ama basılacaksa kitaba kaldık :)
    Hemen bunları kütüphaneme ekliyoruumm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yeni kitabamı başlamış beasloove.. ben de bakiyım bir ara... ah emre.. çatlattı beni ekranın başında.. kız adım atsa karışıyordu :D hayır adam haklı çıkıyor sonunda o kötü :D :D
      sınır'ı da oku ama başı biraz durağan..
      sır'ı okumadın mı o.O ilk kitabı basıldı.. onu al oku.. ikinci kitabı basılacak..3.yü de yayınlıyor ama benim gönlümün birincisi ilk kitap :) bugün elime ulaştı hatta :D kitap biraz sayfa olarak falan kalitesiz,saman kağıttan bozma gibi.. arada kelime yanlışları var ve toprak'ın mı yoksa duru'nun mu ağzından anlatılıyor belirtilmemiş.. en azından başlarında.. indirimden bulursan al oku yine de :D :D

      Sil
    2. Müptela yayınları mı yayınevi? Zaten ben hangi basılı yazı görsem müptela. Artemis nerede epsilon nerede yaa? :/ Evet onu okumamışım ya böyle çok okuyan görünce genelde bir iki sayfaya bakıyorum sarmazsa bırakıyorum genelde ergen kardeşlerimiz doldurmuş oluyor okuyanı çok olanları.
      Evet Eros'un Okları'ydı galiba adı.
      Sınır'ı okurum Pardon, benimle evlenir misiniz?'de kullanıcıyı sevdim :D Ben bunları okuyayım da okudukça sana yazarım :D

      Sil
    3. postiga yayınları.. muhtemelen bu gece biter, yarına yorumunu yaparım :D :D postiga,müptela,ephasus.. bu üçü wattpad'i parsellemiş gibi :D :D ama dikkatini çekmiştir belki.. bir grup var wattpad'de.. onlar sağlam yazıyor.. ergen gibi değil en azından ki kocaman insanlar hepsi :D :D şimdilerde intikamın sırrı kitabının kapağı var hikayelerinde hep.. onların hikayelere bir bak, beğenirsin belki :D :D
      eros'un okları beasloove'un mu? adı niyeyse hiç çekici gelmemişti bana :/ okumadım hiç..
      oku soonra beğenip beğenmediğini söyle..telaş yapıyorum insanlar benim beğendiğimi beğenmeyip bir de arkamdan bir dolu laf söylerler diye :D :D

      Sil

her kelime benim için değerli..